Relax masaža 45 minuta – 1.500  rsd
Relax masaža za dvoje 30+30minuta – 2.000  rsd
Relaks masaža je prijatna ručna masaža kojom se postiže opuštanje organizma sjedinjavanjem protoka enrgije. Ima za cilj negovanje tela i podizanje opšteg zdravstvenog stanja. Služi za relaksaciju mišića, prevenciju stresa i premora. Pokreti su opuštajuci, spori i dovode do potpune psihofizičke relaksacije.

Parcijalna masaža       30 minuta – 1.500 rsd  
Daje Vam mogućnost da sami birate i stavljate akcenat na delove tela koje želite da budu tretirani. Takođe, vremenski možete sami rasporediti masažu na pojedine delove tela, izabrati vrstu masaže koja Vam najviše odgovara i time ugoditi ličnim potrebama.

Deep relax masaža  – 45 Minuta – 1.800 rsd
Duboka masaža tkiva obuhvata tehnike koje se fokusiraju na dublje nivoe mišića. Cilj ove terapije i masaže jeste da otkloni hronične bolove i napetosti unutar tela zbog dosta dubokih pokreta i pritisaka. Tehnika se primenjuje duž mišića, tetiva i ligamenata. Kad su mišići u stresnom stanju, blokiraju kiseonik i hranjive materije, izazivajući upale i nagomilavanje toksina, a masažom se otklanjaju upale i toksini, opuštaju se mišići i poboljšava se cirkulacija i razmena kiseonika.

Švedska masaža –       45 minuta – 1.600 rsd
Švedska masaža je standardna terapeutska masaža kojom se postiže fleksibilnost tela i oslobađa se napetosti i toksina. Ima za cilj poboljšanje cirkulacije, otklanja bolove u mišićima, povećanje pokretljivosti u zglobovima. Udružuje razne specifične tehnike masaže, a pokreti su brži i dublji

Masaža lica     20 minuta – 1.200 rsd
Masaža lica je relaksirajuci, anti-stres tretman, deluje protiv opuštanja kože, osvežava kožu, pospešuje cirkulaciju, zateže bore. Takoše, omekšava kožu lica, balansira rad lojnih žlezda, stimuliše krvotok i izbacivanje metaboličnih produkata i višak vode, stimuliše proizvodnju kolagena i elastina. Osim toga, uklanja napetost, iscrpljenost i glavobolju i samim tim podstiče osećaj vedrine i lagodnosti, a ujedno doprinosi svežijem i zdravijem izgledu lica.
Čišćenje lica ultrazvučnom spatulom   30 minuta – 1.700  rsd
Najbezbolniji , najugodniji i najučinkovitiji način čišćenja i rehidratacije kojim se rešavaju različiti problemi kože (akne, mitiser, ožiljci, bore, fleke, slab tonus…). Tretmanom se sa kože skidaju mrtve ćelije, višak masnoće, čiste se pore. Dejstvom ultrazvuka poboljšava se mikrocirkulacija i oksigenacija kože nakon čega je lice čisto i rehidrirano. Osim kože lica, u zavisnosti od problema pojedinca moguće je očistiti i kožu leđa i ramena.