Poštovani gosti, hotel je preduzeo sve mere u vezi sprečavanja širenja virusa COVID-19, kako bi Vaš boravak u našem objektu bio bezbedan.

Spisak preduzetih mera:

●       Sve hotelske prostorije su detaljno očiscene i dezinfikovane.●       Povećana učestalost čišćenja i dezinfekcije javnih prostorija visoke frekventnosti.●       Na svim službenim ulazima u hotel postavljene su dezobarijere.●       U prostorijama visoke frekventnosti su postavljena sredstva za dezinfekciju, suvo pranje ruku, kao i maske i rukavice za potrebe gostiju.●       Na samom ulasku u hotel je postavljen dezinfekcioni prolazni tunel za dezinfekciju kofera, stvari kao i lične odeće i obuće. Tunel vrši i automatsko merenje temperature tela.●       Zone ,,visokog dodira”- ručke, prekidači za svetlo, tv upravljači, ključevi od soba se dodatno dezinfikuju na svaka 3 h sredstvima za dezinfekciju povrsina.●       Koristimo protokole za čišćenje i dezinfekciju soba nakon odlaska, s posebnom pažnjom na predmete  ,,visokog dodira”.●       Sobe se dezinfikuju jednom dnevno, a u dogovoru sa korisnikom sobe i više puta dnevno.●       Dezinfekcija posteljine i peškira se izvršava svakodnevno po prijemu iz perionice (koja je prethodno oprana na 90 stepeni) i skladišti se u posebnim ostavama koje su predviđene za odlaganje. Ostave za odlaganje se dezinfikuju na svaka 3h.

Zaposleni :

●       Pri ulasku u hotel, dezinfikuje se obuća i ruke, nakon toga zaposleni oblači dezinfikovanu uniformu koja se svakodnevno pere na 90 stepeni, stavlja se oprema (rukavice i maske) i tek po završenom postupku se ulazi u prostorije hotela kojima se kreću gosti.●       Postavljene su dezobarijere na svakom službenom ulazu.●       Sprovođenje i praćenje zdravstvenog stanja zaposlenih pri dolasku na posao.●       U skladu sa preporukama nadležnih institucija, zaposleni nose maske i rukavice.●       Poštovanje socijalne distance od 2m u personalnim prostorijama za ručavanje.●       Obuka zaposlenih o merama i prevencijama za suzbijanje virusa COVID19.●       Pojačana opšta higijena radnog prostora – na svakih 30 minuta se dezinfikuju radne površine, vrši se pranje i dezinfekcija ruku i zamena rukavica za nove.●      Namirnice se po prijemu dezinfikuju.

Radujemo se Vašem dolasku.

Krupanj se nalazi u zapadnom delu Srbije, poznatom od davnina kao Rađevina. Od Beograda i Novog Sada je udaljen oko 130km, od Valjeva 70km. Okružen je planinama, izuzetno lepom i očuvanom prirodnom sredinom i brojnim kulturno-istorijskim spomenicima u neposrednoj okolini. Krupanj ima odlike vazdušne banje zbog čistog planinskog vazduha, a poznat je i po veoma ukusnoj i zdravoj domaćoj hrani. Gosti mogu dodatno da ulepšaju sebi boravak u ovom kraju i posete neku od mnogih znamenitosti i prelepih lokaliteta. Laganom šetnjom se stiže do crkve Uspenja Presvete Bogorodice i muzejskog kompleksa u Dobrom Potoku (muzej pčelarstva, prirodnjački, etno, muzej starih zanata itd). U Tekerišu i na Mačkovom kamenu se možete upoznati sa herojskom borbom Srpske vojske u Velikom ratu. U Tršiću možete posetiti etno park i kuću Vuka Stefanovića Karadžića. Kovačevića pećina će vas ostaviti bez daha, a na pola sata vožnje kroz šume Rađevine je i veličanstvena reka Drina.

image001

image003

image005

image006

Spa Hotel “Grand” *** se nalazi u centru Krupnja, okružen je predivnim parkom, šumom, rekom i sportskim terenima. Raspolaže se 250 ležajeva u 1/2, 1/3 i 1/4 krevetnim sobama. Sve sobe su kompletno renovirane, sa novim kupatilima i nameštajem, tv i klima uređajem. Od ostalih sadržaja hotel raspolaže restoranom sa 250 mesta, banket salom i kongresnom salom, kafe barom, fudbalskim, rukometnim, košarkaškim i odbojkaškim terenima, trim stazom. U sklopu objekta se nalazi novoizgrađeni Spa centar sa bazenom, đakuzijem, parnim kupatilom, saunom i sobom za masažu. Takođe, u  neposrednoj blizini je gradska sportska hala i školska sala, kao i još nekoliko sportskih terena i veliki otvoreni bazen.

image007

image009