Vikend u Spa Hotelu Grand – Dan državnosti Sretenje

Vikend u Spa Hotelu Grand – Dan zaljubljenih

Sajamski popust – 8. mart

Krupanj se nalazi u zapadnom delu Srbije, poznatom od davnina kao Rađevina. Od Beograda i Novog Sada je udaljen oko 130km, od Valjeva 70km. Okružen je planinama, izuzetno lepom i očuvanom prirodnom sredinom i brojnim kulturno-istorijskim spomenicima u neposrednoj okolini. Krupanj ima odlike vazdušne banje zbog čistog planinskog vazduha, a poznat je i po veoma ukusnoj i zdravoj domaćoj hrani. Gosti mogu dodatno da ulepšaju sebi boravak u ovom kraju i posete neku od mnogih znamenitosti i prelepih lokaliteta. Laganom šetnjom se stiže do crkve Uspenja Presvete Bogorodice i muzejskog kompleksa u Dobrom Potoku (muzej pčelarstva, prirodnjački, etno, muzej starih zanata itd). U Tekerišu i na Mačkovom kamenu se možete upoznati sa herojskom borbom Srpske vojske u Velikom ratu. U Tršiću možete posetiti etno park i kuću Vuka Stefanovića Karadžića. Kovačevića pećina će vas ostaviti bez daha, a na pola sata vožnje kroz šume Rađevine je i veličanstvena reka Drina.

Spa Hotel Grand se nalazi u centru Krupnja, na nadmorskoj visini od 250 metara, okružen prelepim parkom, netaknutom prirodom i sportskim terenima. U sklopu sportsko-rekreativnog centra se nalazi pet košarkaških terena od kojih je jedan na tartan podlozi, teren za veliki fudbal, teren za mali fudbal na veštačkoj travi, tri terena za odbojku, teren za mali fudbal i rukomet na betonu, kao i sportska hala sa sedamsto sedećih mesta i školska sala. Iznad samog objekta se nalazi brdovita trim staza u dužini od 1250 metara. Takođe treba napomenuti da je Krupanj vazdušna banja i da je mikro klima Krupnja identična sa mikro klimom Zlatibora (temperatura, padavine, sunčani dani).
Sve nabrojano čini Krupanj i Spa Hotel Grand idealnim mestom za boravak sportskih ekipa, rekreativnu nastavu i boravak dece, ali isto tako i boravak svih osoba koje žele da uživaju u šetnji po prelepoj prirodi, najrazličitijim aktivnostima, čistom vazduhu, ukusnoj hrani i mnogo čemu drugom. Sami, u društvu voljene osobe ili porodice, sa prijateljima, kolegama ili poslovnim saradnicima, u svakom slučaju ćete uživati u boravku.

U sklopu samog hotela imamo novoizgrađeni zatvoreni Spa centar (bazen, sauna, parno kupatilo, đakuzi). U planu je i pravljenje teretane u hotelu. Sale koje imate na raspolaganju za održavanje seminara, edukacije, radionica ili druge aktivnosti su banket sala i kongresna sala. Obe sale mogu biti prilagođene potrebama grupa. Bez obzira da li je u pitanju grupa dece, hor, orkestar, ritmička gimnastika, KUD, borilački ili neki drugi sport, ples, svi su u našem objektu imali idealne uslove za rad i posle priprema kod nas beležili uspehe na mnogim takmičenjima.